درین محفل _ محترم محمد هاشم رئیس والی ولایت جوزجان، الحاج محمد کریم جوزجانی وکیل منتخب مردم جوزجان در پارلمان کشور، وکلای شورای ولایتی، تعداد کثیر از روسای ادارات دولتی وغیر دولتی، هئیت رهبری پوهنتون جوزجان، فعالین جامعه مدنی، عالمان دینی، استادان و محصلان پوهنتون جوزجان اشتراک ورزیده بودند.

محفل با تلاوت  آیات از کلام الله مجید و پخش سرود ملی کشور آغاز گردیده و متعاقبآ محترم پوهندوی دیپلوم انجنیر مسعود حقبین رئیس پوهنتون جوزجان ضمن سخنرانی؛ تشریف آوری مهمانان را به کنفرانس علمی خوش آمدید عرض نموده و در رابطه به اهمیت بند کمال خان اظهار سخن داشتند.

در ادامه محفل؛ اساتید پوهنتون جوزجان تحت شعار (آب ما آبروی ماست) مقاله های علمی و تحقیقی خویش روی ارزش های اقتصادی، اجتماعی و اهمیت جغرافیایی بند کمال خان به حاضرین ارائه نمودند و در رابطه به موضوع بحث های علمی و اکادمیک صورت گرفت.

در محفل؛ سخنرانان در باره جایگاه و نقش بند های آبی در کشور صحبت نموده و تطبیق پروژه های بزرگ و حیاتی در کشور گامی برای خود کفایی کشور عنوان نمودند.

در ادامه محفل محترم محمد هاشم رئیس والی مقام ولایت جوزجان ضمن قدر دانی از راه اندازی کنفرانس علمی توسط هیئت رهبری پوهنتون جوزجان در خصوص بند آبگیر کمال خان که اخیرآ بعد از سال ها سعی و تلاش شخص جلالتمآب محمد اشرف غنی احمدزی رئیس جمهور جمهوری اسلامی افغانستان؛ آماده بهره برداری قرار گرفته است اظهار شکران نموده و خاطر نشان ساختند که پروژه های بزرگ اقتصادی و حیاتی در کشور منتج به خودکفای کشور و ملت افغانستان گردیده و زمینه های بهتر انکشافی را به ارمغان میآورد.

محفل با دعایه به خیر و فلاح در کشور خاتمه یافت.

عکسعکس