گرامیداشت از روز جهانی کتاب ، نمایشگاه کتاب در پوهنتون جوزجان برگزار گردید

ju_admin
شنبه ۱۴۰۱/۳/۱۴ - ۱۱:۴۸
ju

ضمن گرامیداشت از روز جهانی کتاب ، نمایشگاه کتاب در پوهنتون جوزجان برگزار گردید.

۱۴۰۱/۳/۹ مصادف با ۱۴۴۳/۱۰/۲۹

بمناسبت افتتاح نمایشگاه یک روزه کتاب که به ابتکار مرکز انسجام امور محصلان و کتابخانه عمومی پوهنتون جوزجان در ساحه سبز این نهاد تحصیلی دایر گردیده بود؛ محترم پوهنیار حيات الله حقجو رئیس پوهنتون جوزجان، طی سخنرانیِ ضمن سپاسگزاری از تدویر کنندگان این نمایشگاه، کتاب را در هر شرایط بهترین دوست انسان خطاب نموده و خواستند تا جهت داشتن جامعه ی با ثبات و مرفه؛ فرهنگ کتابخوانی در بین همه شهروندان جامعه و محصلان مروج یابد.

در ادامه محفل سخنرانان؛ در رابطه به مقام شامخ کتاب صحبت های همه جانبه داشتند.

در ختم محفل اشتراک کننده گان از کتب نمایشی که در صحن پوهنتون جوزجان به نمایش گذاشته شده بود دیدن نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۰:۲۸

فراخوان پذیرش مقالات، پوهنتون جوزجان

مجله علمی- تحقیقی بین المللی دیوان پوهنتون جوزجان که در سال 1398 تأسیس و بعد از نشر 7 شماره، در 22 قوس 1401 مؤفق به اخذ مجوز رسمی به شماره ثبت   22RCTD-GIJR-003- از ریاست محترم تحقیق،. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۱۴:۴۸

ورکشاپ یکروزه تحت عنوان (ارجاع‌دهی با نرم‌افزارها)

آمریت مجله علمی پوهنتون جوزجان با هماهنگی آمریت PDC این پوهنتون ورکشاپ آموزشی یکروزه ارجاع‌دهی با نرم‌افزارها را دایر نمود
ورکشاپ یکروزه تحت عنوان (ارجاع‌دهی با نرم‌افزارها) با اشتراک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۶:۳۱

کار شیوه آموزشی شش روزه "مدیریت" برای کارمندان اداری جديد التقرر پوهنتون جوزجان

در مراسم افتتاحیه این برنامه؛ محترم مفتی سید انوارالحق حبیبی رئیس عمومی پوهنتون جوزجان پیرامون اهمیت موضوع به تفصیل صحبت کرده و برگزاری این برنامه را مفید و از تداوم چنین برنامه های. . .