نائب قهرمانی پوهنتون جوزجان مبارک

ju_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۱۳:۵۷
عکس

ائب قهرمانی پوهنتون جوزجان مبارک!

دانشجویان دانشکده حقوق دانشگاه جوزجان در مسابقات ملی (محاکم تمثیلی) در میان 18 دانشگاه مطرح کشور؛  مقام دوم را از آن خود نمودند.

درین مسابقات تیم محاکم تمثیلی دانشگاه کابل برای اولین بار پس از 12 سال به مقام قهرمانی کشور دست یافت. مسابقه دادگاه دادرسی جساپ قدیمی ترین و معتبرترین مسابقه دادگاه حقوقی در زمینه حقوق بین الملل است که همه ساله در میان دانشگاهای مطرح کشور و منطقه برگزار میگردد.

این دست آورد بزرگ ملی را به اساتید گرامی و محصلین دانشگاه جوزجان تبریک و تهنیت عرض می دارم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۰:۲۸

فراخوان پذیرش مقالات، پوهنتون جوزجان

مجله علمی- تحقیقی بین المللی دیوان پوهنتون جوزجان که در سال 1398 تأسیس و بعد از نشر 7 شماره، در 22 قوس 1401 مؤفق به اخذ مجوز رسمی به شماره ثبت   22RCTD-GIJR-003- از ریاست محترم تحقیق،. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۱۴:۴۸

ورکشاپ یکروزه تحت عنوان (ارجاع‌دهی با نرم‌افزارها)

آمریت مجله علمی پوهنتون جوزجان با هماهنگی آمریت PDC این پوهنتون ورکشاپ آموزشی یکروزه ارجاع‌دهی با نرم‌افزارها را دایر نمود
ورکشاپ یکروزه تحت عنوان (ارجاع‌دهی با نرم‌افزارها) با اشتراک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۶:۳۱

کار شیوه آموزشی شش روزه "مدیریت" برای کارمندان اداری جديد التقرر پوهنتون جوزجان

در مراسم افتتاحیه این برنامه؛ محترم مفتی سید انوارالحق حبیبی رئیس عمومی پوهنتون جوزجان پیرامون اهمیت موضوع به تفصیل صحبت کرده و برگزاری این برنامه را مفید و از تداوم چنین برنامه های. . .

BACK TO NEWS