گرامیداشت از روز جهانی کتاب ، نمایشگاه کتاب در پوهنتون جوزجان برگزار گردید

ju_admin
شنبه ۱۴۰۱/۳/۱۴ - ۱۱:۴۸
ju

ضمن گرامیداشت از روز جهانی کتاب ، نمایشگاه کتاب در پوهنتون جوزجان برگزار گردید.

۱۴۰۱/۳/۹ مصادف با ۱۴۴۳/۱۰/۲۹

بمناسبت افتتاح نمایشگاه یک روزه کتاب که به ابتکار مرکز انسجام امور محصلان و کتابخانه عمومی پوهنتون جوزجان در ساحه سبز این نهاد تحصیلی دایر گردیده بود؛ محترم پوهنیار حيات الله حقجو رئیس پوهنتون جوزجان، طی سخنرانیِ ضمن سپاسگزاری از تدویر کنندگان این نمایشگاه، کتاب را در هر شرایط بهترین دوست انسان خطاب نموده و خواستند تا جهت داشتن جامعه ی با ثبات و مرفه؛ فرهنگ کتابخوانی در بین همه شهروندان جامعه و محصلان مروج یابد.

در ادامه محفل سخنرانان؛ در رابطه به مقام شامخ کتاب صحبت های همه جانبه داشتند.

در ختم محفل اشتراک کننده گان از کتب نمایشی که در صحن پوهنتون جوزجان به نمایش گذاشته شده بود دیدن نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۱ - ۱۳:۱۸

محکمه ی تمثیلی محصلین پوهنځی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون جوزجان برگزار شد

مورخ ۱/۱۲/۱۴۴۵ هـ ق مطابق ۱۹/۳/۱۴۰۳ هـ ش مرکز کلینیک حقوقی آمریت انسجام خدمات امور محصلان معاونیت امور محصلان با همکاری پوهنځی حقوق و علوم سیاسی، برنامه‌ی عملی محکمه‌ ی تمثیلی خویش را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۸ - ۹:۶

مرکز تحقیقات ونشرات علمی مجهز در پوهنتون جوزجان افتتاح گردید

مورخ ۲۶ ثور ۱۴۰۳هـ‌ش مطابق ۷ ذی القعده ۱۴۴۵هـ ‌ق در محفل افتتاحیه مرکز متذکره، محترم مولوی نورالدین عمیر معاون مقام ولایت جوزجان، محترم میکایل داشدیمیر مسول تیم باز سازی ترکیه در زون. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۲ - ۹:۵۰

ورکشاپ 10 روزه آموزش مبتنی بر نتیجه و محصل محوری OBE-SCL در پوهنتون جوزجان موفقانه برگزار گردید.

ورکشاپ آموزشی "مبتنی بر نتیجه و محصل محور توسط دو تن از ترینر های اعزامی ریاست تقرر و ترفیعات علمی معینیت  محترم علمی مقام محترم وزارت تحصیلات عالی و با هماهنگی آمریت مرکز انکشاف مسلکی. . .