بنیاد معارف کشور ترکیه، پوهنتون جوزجان را در عرصه های مختلف کمک می کند.

Sun, Nov 01 2020 1:13 PM
jawzjan university

بنیاد معارف کشور ترکیه، پوهنتون جوزجان را در عرصه های مختلف کمک می کند.

مورخ ۷ عقرب ۱۳۹۹ در ملاقاتی که محترم پوهندوی مسعود حقبین رئیس پوهنتون جوزجان و رئیس عمومی بنیاد معارف کشور ترکیه انجام یافت، پوهندوی مسعود حقبین در رابطه به وضعیت پوهنتون جوزجان معلومات داده خواهان همکاری بنیاد معارف ترکیه در جهت رفع کمبودی ها و تطبیق برنامه های در این پوهنتون شد.

در مقابل رئیس عمومی بنیاد معارف ترکیه ضمن دیدار از بخش های مختلف پوهنتون جوزجان به ویژه دیپارتمنت ترکولوژی این نهاد تحصیلی وعده داد که در عرصه های مختلف این پوهنتون را مساعدت خواهد کرد

.

بنیاد خیریه ترکیهبنیاد خیریه ترکیهبنیاد خیریه ترکیه