یارمحمد فیضی مدیر نشریه مجله‌ علمی آمریت مجله علمی

سکونت فعلی: میرویس مینه شهر شبرغان

ایمیل آدرس:y.faizi2023@gmial.com

موبایل نمبر و واتسپ: ۹۳۷۸۱۶۰۰۰۵۳+

یارمحمد فیضی فرزند امان‌الله به‌تاریخ۱۳۷۱هـ.ش در یک خانوادة زراعت‌پیشه در قریه‌ی ایماق ولسوالی خواجه دوکوه شهر شبرعان ولایت جوزجان چشم به‌جهان گشود. موصوف تعلیمات ابتدایی خویش را در نزد یکی از علمای منطقه و مدارس مدرسة زادگاه‌اش به‌گونه‌ی غیر رسمی آغاز نمود. هم‌چنان در همان زمان شامل مکتب ذکور آن ولسوالی گردیده، تعلیمات ابتدایی و ثانوی خویش در مکتب مذکور به پایه‌ی اکمال رساند. سپس نظر به علاقة که به‌خاطر ادامه‌ی تحصیل خویش در مرکز شهر داشت، دروس خویش را تا بکلوریا در مکتب لیسه مولانا اذنب شبرغانی شهر شبرغان ولایت جوزجان به اتمام رسانید، که در این میان زبان انگلیسی را از آموزشگاه بهزاد مقیم در ولایت جوزجان فرا گرفت و تحصیلات خویش را تا فوق بکلوریا در زبان و ادبیات انگلیسی در تربیه معلم ولایت جوزجان نیز ختم نمود. پس از آن به‌تاریخ ۶/۲/۱۳۹۵هـ.ش در یک امتحان رقابتی به‌صفت مدیر نشریة مجله‌ی علمی پوهنتون جوزجان تعیین و تقرر حاصل نمود. نامبرده، در جریان ماموریت‌اش در سال ۱۳۹۶هـ.ش تحصیلات دوره‌ی لیسانس خویش را در دیپارتمنت زبان و ادبیات انگلیسی پوهنځی تعلیم و تربیة موسسه تحصیلات عالی خصوصی امیر علیشیر نوایی مقیم در ولایت جوزجان با اخذ بلندترین نمره به پایه‌ی اکمال رساند. وی از مدت تقرر تا اکنون مصروف خدمت‌گذاری در وطن و جامعه می‌باشد.

فعالیت‌ و دستآوردها

1. تدویر یک دوره ورکشاپ‌ تحت عنوان «معیاری‌سازی مقالات علمی- تحقیقی استادان» در سطح پوهنتون مربوطه؛
  2. دیتابیس تمام مقالات علمی- تحقیقی چاپ و نشر شده در مجله علمی- تحقیقی جوزجانان‌؛
  3. نشر تمام شماره‌های چاپ و نشر شده در پوهنتون جوزجان از طریق سایت رسمی پوهنتون مربوطه؛
  4. چاپ و نشر بیش ‌از ۶۰۰ مقاله علمی استادان پوهنتون جوزجان و استادان سایر پوهنتون‌ها در مجله علمی جوزجانان؛
  5. نشر بیش‌ از ۲۵ شماره‌ی مجله علمی- تحقیقی (جوزجانان) به‌طور شماره‌وار؛
  6. ترفیع استادان به رتبه‌های علمی پوهنیار، پوهنمل، پوهندوی، پوهنوال و پوهاند؛
  7. اخذ چندین تقدیرنامه‌ها و تحسین‌نامه‌ها از سوی هیئت رهبری پوهنتون جوزجان.

سابقه کاری

• به‌صفت مدیر مالی به‌مدت ۲ سال در یکی از شرکت‌های خصوصی مقیم در ولایت جوزجان؛
  • به‌صفت مدیر اجرائیه به‌مدت ۸ ماه در یکی از شرکت‌های خصوصی قراردادی مقیم در ولایت جوزجان.

مهارت‌های زبان و کمپیوتر

• بلدیت به لیسان‌های، زبان و ادبیات اوزبیکی (زبان مادری)، پشتو، دری، ترکمنی و انگلیسی؛
  • دسترسی به پروگرام‌های، ورد، اکسیل، پاورپاینت و پابلیشر وغیره...

اشتراک در ورکشاپ‌ها

• اشتراک در ورکشاپ‌های دو روزه‌ی، مقاله نویسی، مونوگراف نویسی و پروپوزل نویسی در پوهنتون جوزجان؛
  • اشتراک در ورکشاپ سه روزه‌ی، مدیریت  (Management)در پوهنتون جوزجان؛
  • اشتراک در ورکشاپ سه روزه‌ی، ارتباطات/ مفاهیمه در پوهنتون جوزجان.